مواد لازم برای میگو پلو مجلسی
میگوی پاک شده : 300 الی 350 گرم
برنج : 2 و یک چهارم پیمانه پلوپز
پیاز : 1 عدد
هویج خلال شده : 3 الی 4 قاشق غذا خوری
خلال بادام : 3 قاشق غذا خوری
زرشک قرمز : 3 قاشق غذا خوری
جعفری یا گشنیز خرد شده : 3 قاشق غذا خوری
پیاز داغ طلایی : 2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 2 الی3 قاشق مربا خوری
آب برای درست کردن برنج کته : 3 و یک چهارم پیمانه
نمک : به میزان لازم
 

آشپزی خوری ,قاشق ,غذا ,چهارم ,پیمانه ,خلال ,غذا خوری ,قاشق غذا ,3 قاشق ,و یک ,شده 3منبع

دستور تهیه میگو پلو مجلسی به همراه طرز تهیه استانبولی و لازانیا

طرز تهیه سه مدل غذای خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه چند نوع غذای خورشتی

طرز تهیه شیرنی کروسان و شیرینی نارگیلی

فال حافظ اصلی و درست

ساندویچ بستنی آناناسی /دسر خیلی خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

ریموت کنترل جرثقیل ساگا Nova.AI پایگاه اشعار آئینی جعفر ابوالفتحی_ نِی جَف نقاش ساختمان فروشگاه ام ای سی 2011 sazeplus داســـتــــان یک پــســر فرشته دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. فروشگاه لوازم خانگی golden8 قیمت فروش کاغذ دیواری